Onze werkgroep Bennekomse reclame en souvenirs is op zoek naar gebruikte kerst- en nieuwjaarskaarten van minimaal 10 jaar oud voor een nieuwe tentoonstelling het Bennekoms Kamertje. In november en december is het thema van de expositie in de etalage van Albert Heijn in Bennekom de PTT, waarbij ook grote nadruk op de post. ,,We hebben onder meer al een prachtig glas in lood raam van het Oude Postkantoor”, vertelt Anneke Nagtegaal van de werkgroep.

,,We willen in de decembermaand er kerst- en nieuwjaarskaarten aan toevoegen en wij hebben nauwelijks oude kaarten. Het zou fijn zijn wanneer mensen oude kerst- en nieuwjaarskaarten in bruikleen beschikbaar willen stellen voor deze expositie.” Mensen die hieraan mee willen werken, kunnen een mailtje sturen naar info@oudbennekom.nl.

De kaarten kunnen ook worden afgegeven op dinsdag tussen 9.00 en 12.00 uur bij Riet Hoogkamer in het Documentatiecentrum. Deze is gevestigd in het Kijk- en Luistermuseum. Tijdens andere openingstijden van het museum afgeven in een enveloppe mag ook. Zet dan wel de contactgegevens erbij.

X