Op 12 december om 12 uur was er bij het Bennekomse Kamertje een korte bijeenkomst. Het was toen exact vier jaar geleden dat het inmiddels bekende Kamertje daar van start ging. Sindsdien zijn er maar liefst 26 exposities verzorgd in het kijkvenster dat Albert Heijn hiervoor ter beschikking stelt. Het is nu een begrip in het dorp; er is veel belangstelling voor.
Voorzitter Jan Roodzant bedankte de werkgroep voor het initiatief en Albert Heijn voor de ondersteuning. Het bestuur van Oud-Bennekom is trots op de inzet van haar vrijwilligers en op de samenwerking met Albert Heijn. Daarom werden de ‘Kamermeisjes’, zoals zij zichzelf wel noemen, en bedrijfsleider Gijs Aartsen met bloemen gehuldigd.
Op dit moment is er een tentoonstelling over de Bennekomse postbezorging, toepasselijk versierd met een groot aantal historische kerstkaarten. Hopelijk gaan er nog vele volgen.

Op de foto twee dames van het eerste uur, Ank Koster en Riet Hoogkamer, met AH-bedrijfsleider Gijs Aartsen en voorzitter Jan Roodzant. Op de foto ontbreken Anneke Nagtegaal en Dianne van Kampen; ook zij krijgen nog een boeket thuis bezorgd.

Meer lezen over het Bennekoms Kamertje? KLIK DAN HIER

X