De schoolvakantie in onze regio is begonnen. Tijd om even bij te komen of om eens andere dingen te gaan doen. We zijn zo ongeveer halverwege de viering van ons jubileumjaar. Zien wat we gedaan hebben en nog gaan doen? KLIK HIER

De Bennekomse Plaatjes zijn ook de afgelopen Coronatijd gewoon doorgegaan dus daarom tijd voor Jan van Eck en zijn team om er, na 1200 Bennekomse Plaatjes, even tussen uit te gaan, even nieuwe inspiratie op doen. Vanaf vrijdag 16 juli tot maandag 30 augustus moet je het even doen zonder een dagelijks vers Plaatje.

Veel gaat er in de vakantie door; de redactie van de Kostersteen zorgt dat je weer een prachtig nummer rond Open Monumentendag in je brievenbus krijgt, de Monumentencommissie bereidt Open Monumentendag voor. De werkgroep Rogge bereidt de oogst en de Oogstdag voor, de Jubileumcommissie blijft actief, de werkgroep PR blijft je voorzien van het nieuws binnen de vereniging via Nieuwsbrief, Twitter, Facebook en natuurlijk deze website.
Ook onze filmzaal op YouTube is 24 uur per dag open, onlangs voegde Dick Rintjema daar nog een prachtige video aan toe over het opblazen van de schoorsteen van “De Hoop”. Het Bennekoms Kamertje blijft iedere dag, 24 uur per dag, open. En zo zijn er nog veel meer vrijwilligers bezig. Natuurlijk blijft ook ons bestuur paraat!

We wensen je een prettige vakantie, doe voorzichtig en geniet er van. 

Blijft jouw werkgroep ook actief in de zomerperiode laat het ons dan weten via pr@oudbennekom.nl en blijf VLAGGENFOTO’S insturen!

X