september, 2020

30sep20:0022:00BoekpresentatieBennekommers – verhalen - deel 1, een nieuw boek!

Meer

Evenement Details

Woensdag 30 september wordt het boek Bennekommers-  verhalen – deel 1 gepresenteerd. De Werkgroep Kleine Geschiedenis van de Historische Vereniging Oud-Bennekom stelde het samen.
De avond vindt plaats in de Brinkstraatkerk, entree via de beide ingangen van De Brink. Inloop vanaf 19:30 uur met koffie en thee. De presentatie begint om 20:00 uur.
LET OP: Naast genodigden kunnen een beperkt aantal belangstellenden de avond bijwonen. Opgave start donderdag 10 september vanaf acht uur ‘s morgens, bij voorkeur via boekpresentatie@oudbennekom.nl. Bellen is ook mogelijk: 06-23784561.

Bennekommers – verhalen – deel 1 wordt aangeboden aan de acht hoofdpersonen, of nabestaanden, van wie het levensverhaal is opgetekend. Het boek geeft een inkijkje in het leven van mensen die hun hele leven of een groot deel ervan in Bennekom woonden.

Op de avond zelf “wandelen” wij met elkaar langs huidige plaatsen die in het verhaal voorkomen.
Tegen half tien wordt de avond afgesloten, er is gelegenheid om na te praten  en natuurlijk kan het boek gekocht worden. De prijs is € 20,-, contant te voldoen of te betalen met pin.

Tijd

(Woensdag) 20:00 - 22:00

Locatie

Brinkstraatkerk

Brinkstraat 41, 6721 WR Bennekom

Organisator

Historische Vereniging Oud-Bennekom

X