september, 2021

22sepalldayalldayExcursie naar Genemuiden – “Matten en Meren”samen er op uit

Meer

Evenement Details

De excursiecommissie heeft besloten in overleg met het bestuur en de busonderneming  om een reisje te maken op woensdag 22 september a.s. Er mogen maximaal 45 personen deelnemen.

De bus vertrekt om 08.00 uur bij het Kijk en Luistermuseum. Via een mooie route rijden wij naar Genemuiden waar wij het tapijtmuseum zullen bezoeken. Wij worden ontvangen met koffie/thee en wat lekkers, intussen wordt er een introductiefilm vertoond over het ontstaan van de vloerbedekkingsindustrie. Daarna volgt een rondleiding door het museum.

Om 12.00 uur gaan wij genieten van een goed verzorgde lunch, waarna  wij om 13.00 uur vertrekken uit Genemuiden. Hierna gaan wij een rondvaart maken door Oud Giethoorn en Wieden/Weerribben.

Na de rondvaart is er een consumptiepauze bij restaurant Otterskooi waar men voor eigen rekening een consumptie kan nuttigen, ongeveer 16.00 uur vertrekken we richting Bennekom waar wij om 18.00 uur hopen te arriveren .

De excursiekosten  bedragen €. 45,- per persoon. Wij stellen het op prijs als u dit vóór 21 september per bank overmaakt naar NL50 INGB 0000 9089 80 t.n.v. Ver. Oud-Bennekom o.v.v. “excursie”. Als u liever contant in de bus afrekent, dan graag gepast.

Aanmelding geschiedt door inleveren van uw gegevens – uiterlijk op vrijdag 14 september ofwel via een briefje in de brievenbus bij Nel van Amerongen, Van Broeckhuysentraat 26, 6721 TD Bennekom, ofwel via email hvanamerongen@hotmail.com onder vermelding van “aanmelding excursie Genemuiden”. In beide gevallen vermeldt U naam, adres, telefoonnummer, aantal personen en datum van aanmelding.

Bij overtekening wordt een reservelijst gemaakt. U krijgt te horen als U daarop staat, wordt U niet opgebeld dan gaat U mee op de excursie. Als U (na opgave) toch verhinderd bent dient U dit zo spoedig mogelijk te melden aan Nel van Amerongen (tel. 415702) . Bij annulering na 15 september, kunnen kosten in rekening worden gebracht, (ligt aan de Betuwe Express).

De excursie is in de eerste plaats bedoeld voor leden van de Historische Vereniging Oud-Bennekom. Als er plaatsen over zijn, kunnen er introducés mee.

Dit wordt een verassend leuke en bijzondere dag.

 

Tijd

Gehele Dag (Woensdag)

Organisator

Historische Vereniging Oud-Bennekom

X