Er zijn nog plaatsen, heeft u zich al ingeschreven voor: woensdag 30 september?
Dan wordt het boek Bennekommers-  verhalen – deel 1 gepresenteerd. De Werkgroep Kleine Geschiedenis van de Historische Vereniging Oud-Bennekom stelde het samen.
De avond vindt plaats in de Brinkstraatkerk, entree via de beide ingangen van De Brink. Inloop vanaf 19:30 uur met koffie en thee. De presentatie begint om 20:00 uur.
Naast genodigden kunnen een beperkt aantal belangstellenden de avond bijwonen. U kunt uzelf opgeven voor deze avond, bij voorkeur via boekpresentatie@oudbennekom.nl.

Bellen is ook mogelijk: 06-23784561.

Bennekommers – verhalen – deel 1 wordt aangeboden aan de acht hoofdpersonen, of nabestaanden, van wie het levensverhaal is opgetekend. Het boek wordt opgedragen aan Ineke Knoppers, lid van de Werkgroep Kleine Geschiedenis, tot haar overlijden op 17 december vorig jaar. Haar laatste verhalen staan in het boek en zij leverde een grote bijdrage aan de werkgroep.

Het boek geeft een inkijkje in het leven van mensen die hun hele leven of een groot deel ervan in Bennekom woonden. Het boek telt 183 pagina’s en bevat ruim 120 foto’s.

Op de avond zelf “wandelen” wij met elkaar langs huidige plaatsen die in het verhaal voorkomen.

Tegen half tien wordt de avond afgesloten, er is gelegenheid om na te praten  en natuurlijk kan het boek gekocht worden. De prijs is € 20,-, contant te voldoen of te betalen met pin.
De organisatie hoopt op een mooie avond.
Bennekom is in ieder geval een fraai boek rijker!

De foto is gemaakt bij boerderij Schoonhoven aan de Dijkgraaf, die ook in het boek voorkomt. Wij zien de samenstellers en tevens leden van de Werkgroep Kleine Geschiedenis Henk Tollenaar en Marijke de Vos.

Het boek is te bestellen bij boekpresentatie@oudbennekom.nl en wordt in Bennekom, Ede en Wageningen thuisbezorgd.

X